Serie

Skribent

Alexander Kardelo

22 maj 2024 | 17:57

Här är första smygtitten på "The Witcher" säsong 4 - med Henry Cavills ersättare

Geralt of Rivia spelas nu av snubben vi bäst känner som Chris Hemsworths bror.
Häromveckan släpptes några smygtagna bilder Liam Hemsworth i rollen som Geralt i "The Witcher". Nu svarar Netflix med att släppa en officiell teaser, och låta oss se den nye skådespelaren i sin rätta miljö.
 
Henry Cavill har spelat huvudrollen i Netflix stora fantasyserie genom tre säsonger. Det har ryktats om att han var missnöjd med hur manusförfattarna tacklade originalböckerna, men den officiella förklaringen lyder att han ville ägna sig åt andra roller. 
 
Så när säsong 4 började spelas in i april var det med Liam Hemsworth som ny i rollen. Den fjärde och femte säsongen spelas in samtidigt för att ge fansen ett förhoppningsvis storslaget farväl till karaktären och serien. De återstående säsongerna baseras på Andrzej Sapkowskis böcker "Baptism of Fire", "The Tower of the Swallow" och "Lady of the Lake".
 
- Som ett "Witcher"-fan är jag överlycklig över att få spela Geralt of Rivia. Henry Cavill var en otrolig Geralt och jag är hedrad över att han räcker mig tyglarna och låter mig fortsätta på äventyret i nya kapitel. Jag har stora skor att fylla men ser fram emot att kliva in i "Witchers" värld, kommenterar Hemsworth.
 
Samtidigt avslöjar Netflix att skådespelaren Laurence Fishburne har kommit ombord i rollen som den vise och mäktige Regis, en uppskattad karaktär i böckerna och spelen.
 
I väntan på en riktig trailer - spana in den korta teasern nedan:
 
 
"The Witcher" säsong 4 har ännu inget premiärdatum.
| 22 maj 2024 17:57 |