Smygtitt

Skribent

Jonatan Blomberg

3 augusti 2023 | 15:30

Monster och Fares Fares inleder nya säsongen av påkostade fantasyserien

"Sagan om drakens återkomst" kommer att börja släppa nya avsnitt i september, då kommer den svenska skådespelaren Fares Fares få en allt viktigare roll.
Spoilervarning om du inte sett första säsongen av "Sagan om drakens återkomst".
 
I slutet av den första säsongen fick vi tittare veta att den svenska skådespelaren Fares Fares spelar självaste "The Dark One" i "Sagan om drakens återkomst". Tänk er Voldemort, Darth Vader eller Sauron, för att förstå vilken viktig skurkroll vi snackar om här alltså.
 
I slutet av varje ny fantasybok i "Sagan om drakens återkomst"-serien, så brukade författaren Robert Jordan alltid inkludera det första kapitlet på nästa bok också. En teaser som heter duga alltså.
 
För att hylla det upplägget så har Prime Video nu lagt in den första scenen ur den andra säsongen av serien, direkt i slutet av säsongsfinalen som släpptes på julafton 2021. Om du knäpper på det sista avsnittet och hoppar fram till slutet så går det nu alltså att se en lång scen med Fares Fares, där han förklarar för ett barn att monster inte alltid är så lätta att se skillnad på. 
 
Large f36ad4bbae55c96c02ef8d894d790a16 woft s2 201 fg 00053302 still106 r2
 
Utöver Fares Fares så kommer vi även att få återse Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins, Josha Stradowski, Madeleine Madden och Marcus Rutherford i sina roller från förra säsongen. Även Dónal Finn och Ceara Coveney ansluter i  en återkommande roll.
 
Den andra säsongen av "Sagan om drakens återkomst" kommer mestadels baseras på böckerna "The Great Hunt" och "The Dragon Reborn". Så om du vill hinna läsa i förväg är det med andra ord dags att sätta igång. Premiären av den nya säsongen släpps nämligen om mindre än en månad, den 1 september hos Prime Video.
 
 
Kommer du att ge den nya säsongen av "Sagan om drakens återkomst" en chans under hösten? Kommentera gärna nedan!
| 3 augusti 2023 15:30 |