Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

14 mars 2016 | 14:30

Skrik för att "Scream Queens"-ensemblen kommer tillbaka

Tvärtemot planerna har hela skådis-ensemblen skrivit under på att komma tillbaka nästa säsong.
"Scream Queens" får en andra säsong och med tanke på hur många som ändå överlevde den första säsongens mord undrar man så klart vilka som återvänder i den nya säsongen.

Serien är skapad av "Glee"-grundarna Ryan Murphy, Brad Falchuk och Ian Brennan. Medan Ryan Murphy tidigare har sagt att "Scream Queens" ska få vara en antologi-serie där vi följer nya karaktärer i nya miljöer för varje säsong, annonserade skådespelaren Jamie Lee Curtis ut i helgen på PaleyFest att så gott som samtliga av skådespelarna skulle återkomma i sina roller. Emma Roberts, Billie Lourd, Abigail Breslin, Keke Palmer, Lea Michele och Niecy Nash får alla fortsätta blodbadet, till publikens förtjusning.

Allt blir sig inte likt, dock. Nästa säsong kommer att utspela sig på ett universitetssjukhus istället för ett college campus. Det är Lee Curtis roll Dean Munsch som har köpt en läkarskola där hon har anställt Zayday Williams (Keke Palmer). Chanel-tjejerna som senast sågs leva lyckliga på psykavdelningen, har nu på något sätt fritalats från sina brott och antagits till läkarutbildningen.

Manuset har fortfarande inte kommit igång, men med hela gänget återsamlat är det bara att köra!
| 14 mars 2016 14:30 |