Film

Skribent

Matilda Klinga

25 november 2016 | 13:40

"Skönheten och odjurets" Gaston är precis som ni minns honom

Gaston är en riktig skurk men ändå älskar invånarna i den lilla staden honom. Han får alltid som han vill och han tänker gifta sig med Belle. I spelfilmen kommer han att vara precis lika ond som i föregångaren.
Alla skurkar är inte fula på utsidan, ett exempel på det är "Skönheten och odjurets" Gaston. I den animerade filmen från 1991 framställdes han som en man som alla kvinnor vill ha. I spelfilmen som har premiär nästa år verkar det vara likadant. Empire publicerade ett foto där Gaston ger blommor till Belle. 


I den nya filmen ska Gaston ha en annan djupare bakgrund, han har tidigare varit soldat. Han kommer att vara en hemsk person som alltid får som han vill. Gaston har bestämt sig för att han ska gifta sig med Belle och gör allt för att få henne. Luke Evans som spelar Gaston säger:

- Det här är en man som för första gången i sitt liv inte får vad han vill. 

Gaston kommer att göra allt han kan för att rädda Belle och jaga odjuret. I den animerade filmen så vet vi ju att han dör. Det återstår att se vilket öde Gaston får i spelfilmen. Vi vet i alla fall att han kommer att sjunga sin sång som vi minns så väl från den animerade filmen. 

-Han blir så ond som en Disneykaraktär kan bli, tillägger Luke Evans. 

"Skönheten och odjuret" får biopremiär 17 mars.
| 25 november 2016 13:40 |