Film

Skribent

MovieZine

23 januari 2023 | 18:05

Skoj action och mörk magi i nya "Dungeons & Dragons"-trailern

Resan börjar den 31 mars.
En charmig tjuv och ett gäng osannolika äventyrare ger sig av på en episk jakt för att återta en försvunnen relik. Men det går farligt snett och de blir intrasslade med helt fel personer.
 
Så lyder den officiella handlingen för "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" som tar den lekfulla stämningen från rollspelet till bioduken i vår. Här utlovar man ett uppsluppet och actionpackat äventyr med Chris Pine i centrum som ledaren för ett omaka tjuvgäng. 
 
Den senaste trailern för storfilmen går all in på storslagen action, mörk magi och den typen av smågnabbande som Marvel-filmerna gjort till sitt signum. Visst känns det lite likt "Avengers" i en annan tid och fantasyvärld?
 
 
Den 31 mars får vi möta den här dysfunktionella "familjen" på bio.
 
- Trots sina olikheter binds de samman av viljan att fixa något som är större än dem själva. Och i slutändan börjar de tycka om varann, berättar regissörerna John Francis Daley och Jonathan Goldstein för IGN.
 
Filmskaparna bakom "Game Night" ville att alla D&D-fantaster skulle känna igen sig, men även en nykomling ska ha glädje av filmen.
 
- Monstren, varelserna, magin, miljöerna - allt finns med. Men det gör inget om du aldrig spelat spelet och inte vet någonting. För det första ville vi göra ett storslaget och kul äventyr som känns lite annorlunda från de du vanligtvis ser.
| 23 januari 2023 18:05 |