Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

15 oktober 2015 | 17:00

Skarsgårds snordyra Tarzan-rulle redan i trubbel

Efter flopparna med "Jupiter Ascending" och "Pan" kan Warner Bros. vara på väg mot nästa katastrof.
Det har sannerligen inte varit ett lätt år för Warner Bros. "Jupiter Ascending" floppade, "Pan" har börjat svagt, och nu kommer oroväckande nyheter om den kommande "Tarzan"-filmen, där vår egen Alexander Skarsgård spelar titelrollen.

Enligt The Hollywood Reporter har regissör David Yates fortfarande en "ansenlig" mängd arbete kvar att göra på filmen innan den ska släppas den 1:a juli nästa år. Det kan tyckas vara en lång tid, men Yates har valt den något udda lösningen att redan nu börja filma sina nästa film, "Fantastiska vidunder och var man hittar dem", istället för att fokusera på att "rädda" "Tarzan".

Faktumet att Yates just nu inte överser den stora mängd digitala effekter som "Tarzan" ska fyllas med oroar en del högt uppsatta Warner-chefer. Dessutom fick en första intern provvisning av filmen inte alls några lovord, snarare tvärtom. Enligt uppgifter lämnade Warner-anställda visningen "mycket besvikna" på filmen, som stoltserar med en enorm budget på hela 180 miljoner dollar.

Vad som är sant och vad som bara är påhitt är som vanligt svårt att säga, men rykten har redan nu börjat surra om att "Tarzan" kan komma att skjutas upp några månader för att hinna färdigställas. Warner gjorde ju som bekant likadant med "Pan" när de såg att den filmen hade problem, även om nu det inte verkar ha hjälpt så värst mycket.
| 15 oktober 2015 17:00 |