Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2019 | 23:30

Skådespelarna till den fjärde säsongen av "Fargo" är klara

Redan för ett år sedan avslöjades det att komikern Chris Rock hade landat en av seriens huvudroller, nu vet vi vilka han kommer att spela mot.
THR rapporterar att de allra flesta rollerna till den fjärde säsongen av Noah Hawleys hyllade "Fargo" nu ska vara klara. Jack Huston, Jason Schwartzman och Ben Whishaw kommer att axla säsongens huvudroller tillsammans med Chris Rock - som blev klar för serien redan för ett år sedan. 
 
Den nya säsongen kommer att utspela sig i Kansas City, 1950, och framförallt fokusera på två olika kriminella familjer, en afroamerikansk och en italiensk, som av olika anledningar råkar flytta sina kriminella verksamheter till samma område. För att bevara någon slags fred mellan de olika familjerna tvingas de båda familjeledarna (den ena spelad av Rock) att byta sina yngsta söner med varandra. Rock får uppfostra den italienske maffialedarens son som sin egen, och vice versa. När maffialedaren plötsligt dör under en enkel rutinoperation på sjukhus - förändras allt.
 
Den enda förändring som har skett kring själva grundstoryn sedan vår rapportering för ett år sedan är att det nu är de "yngsta" sönerna som byts ut, tidigare var tanken att byta ut de "förstfödda" sönerna. Vid sidan om de fyra huvudrollsinnehavarna är nu även skådespelarna Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, E'myri Crutchfield och Amber Midthunder klara för säsongen.
 
 
Den nya säsongen förväntas dra igång inspelningarna under hösten, för att få premiär någon gång under 2020.
 
Kommer du att ge den nya säsongen av "Fargo" en chans? Vilken av de tre tidigare har du gillat mest? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2019 23:30 |