Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 maj 2017 | 12:19

Är skådespelaren bakom Oliver Queen i "Arrow" en superhjälte på riktigt?

Stephen Amell visar var skåpet ska stå när han samlar in 35 000 dollar till välgörenhet, samtidigt som han får en av världens svåraste hinderbanor att se ut som en lugn promenad i parken.
Stephen Amell spelar huvudkaraktären i CW:s omtyckta superhjälteserie "Arrow". Han har (likt Jackie Chan och Tom Cruise) gjort sig känd bland sina fans för att utföra sina egna stunts i serien. Igår visade han upp sina atletiska förmågor i det populära programmet "American Ninja Warrior", samtidigt som han samlade in pengar till välgörenhet.
 
Large dbea32bfbcb95549e6835a9cee564a84 arrow 20stephen amell workout1
 
Ett av hinderbanans svåraste hinder (se ovan) dyker upp i "Arrow" som Oliver Queens träningsredskap, Stephen Amell har påstått att det inte är trickfilmat utan han själv som utför "stuntet" i serien.
 
Efter att ha blivit påhejad av sina fans, som velat se Amell pröva lyckan i "American Ninja Warrior", lyckades NBC locka dit skådespelaren genom att skänka 5000 dollar per hinder han lyckades klara av till välgörenhet. Han klarade av alla... se det imponerande klippet nedan:
 
 
Sjukt imponerande! Vad tycker ni - är Stephen Amell en superhjälte på riktigt?
| 27 maj 2017 12:19 |