Film

Skribent

Viktor Eriksson

21 mars 2024 | 18:45

Magstarka scener i nya "Smile 2" gjorde skådespelare spyfärdig

"Det där leendet är i sig så kusligt och det ihop med de mest blodiga scenerna."
Lukas Gage säger i en ny intervju med The Hollywood Reporter att inspelningen av den nya skräckfilmen “Smile 2” vid ett tillfälle var så intensiv att det vände sig i magen på honom.
 
– Jag spydde inte utan torrspydde, säger skådespelaren som annars mest är känd för sin roll i “Euphoria”.
 
– Jag blev på riktigt överraskad över hur intensivt det var under inspelningsdagen. Du tänker att “Åh det är bara skådespeleri, det kommer inte vara någon fara", men den filmen är så läskig. Hela teamet var livrädda. Det där leendet är i sig så kusligt och det ihop med de mest blodiga scenerna... det gick inte. Fast jag blir samtidigt lätt äcklad.
 
“Smile 2” är förstås uppföljaren till Parker Finns psykologiska skräckfilm "Smile" från 2022. Uppföljaren, som än så länge inte har något officiellt namn, avslutade nyligen sina inspelningar och planen är att den ska få premiär den 18 oktober i år.
 
Lukas Gage hade inget ytterligare att avslöja om filmens handling men konstaterade att han, trots torrspyor, är glad över att få arbeta med den.
 
– Jag säger inte det här om många saker för jag är riktigt kritisk – jag är så stolt över den här fillmen, och jag tycker den är så läskig och jag tycker att Parker Finn gjort det igen. Han tar det till nästa nivå och vi har några riktigt coola cameos i filmen.
 
Vilken film har gjort dig illamående?
| 21 mars 2024 18:45 |