Serie

Skribent

Alexander Svensson

20 april 2024 | 07:00

Skådespelare från "Star Wars" och "The White Lotus" hoppar på nya "The Office"

Den älskade (amerikanska) komediserien får en ny serie, och har nu hittat sina två första skådisar.
Rebooten av den amerikanska versionen av “The Office” verkar nu vara ett faktum. Den har pratats om i flera år, och 2023 rapporterades det att Greg Daniels, skapare av originalserien, återvänder för att jobba på en ny version. Nu verkar han ha kommit så långt att han börjat rollsätta skådespelare. Enligt uppgifter till amerikanska medier så har Domhnall Gleeson och Sabrina Impacciatore nämligen fått roller i den nya serien.
 
Domhnall Gleeson är kanske mest känd för rollen som general Hux i de tre senaste “Star Wars”-episoderna, men har också gjort roller i filmer som “About Time” och miniserien “The Patient”.
 
Domhnall Gleeson som General Hux i "Star Wars: The Last Jedi".
 
Sabrina Impacciatore är en italiensk skådespelare och internationellt främst känd för sin roll i andra säsongen av hyllade antologin “The White Lotus”, som hon nominerades till en Emmy för. Hon har även gjort hyllade roller i italienska filmer som “Napoleon and Me” och “Miss F”, samt spelat en liten roll i Mel Gibsons “The Passion of the Christ”.
 
Sabrina Impacciatore som Valentina i "The White Lotus".
 
Vad rebooten av “The Office” kommer att handla om vet vi inte ännu, men tidigare i år uttalade sig Greg Daniels och sade att han inte ser på det som en reboot, utan snarare som en ny berättelse i samma universum:
 
- Tanken är något på samma sätt som att "The Mandalorian" är en ny serie i Star Wars-universumet. Något i stil med att det här dokumentärteamet gör en dokumentär om ett annat ämne.
 
“The Office” var ursprungligen en brittisk serie, skapad av Ricky Gervais och Stephen Merchant, och i sin amerikanska tappning blev serien en långkörare på hela nio säsonger. Steve Carrell gjorde huvudrollen.
 
Ser du fram emot nya “The Office” (eller vad den nu får för namn i slutändan)? Vad tror du om Hleeson och Impacciatore i rollerna?
| 20 april 2024 07:00 |