ERBJUDANDE

Skribent

Annons

3 maj 2021 | 19:30

Sista chansen: Vårrea på 4K Blu-ray filmer hos CDON

Guldkorn från Brian De Palma och Quentin Tarantino finns bland fynden på CDONs stora vårrea.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Den stora vårrean hos CDON pågår för fullt med 1000-tals deals för alla åldrar och intressen. Förutom grillar, utemöbler och somriga leksaker med upp till 60% rabatt finns en hel del fynd att finna för filmälskaren som hellre stannar inomhus.
 
CDON har bland annat ett erbjudande där du kan köpa 10 st 4K Ultra HD Blu-ray filmer för 1000 kronor, där det finns en hel del spännande titlar att välja och vraka mellan. MovieZine har grävt i reabacken för att hitta ett gäng filmfynd att rekommendera. Passa på att fylla samlingen med nya titlar innan rean tar slut om ett par dagar. 
 
 

Star Wars: Rogue One - A Star Wars Story (4K Ultra HD + Blu-ray)

 
 
Garteh Edwards hyllade Star Wars-prequel är i mångas ögon det bästa som har hänt George Lucas rymdsaga sen originaltriologin. En vrålsnygg, actionladdad återkomst till en älskad galax långt, långt borta. I brist på biografer är den lyxiga 4K-utgåvan det närmsta man kan komma en riktigt stor filmupplevelse i dagsläget. Köp den nu för 199 kr.
 

 Scarface (4K Ultra HD + Blu-ray) (2 disc)

 
 
"Say hello to my little friend!". Brian De Palmas gangstersaga om den kubanske migranten Tony Montanas uppgång och fall som gangsterkung i 80-talets Miami är ett odödligt mästerverk som varje sann filmälskare bör ha i hyllan. Njut av neonfärgerna i 4K när du fyndar Ultra HD-filmer hos CDON.
 

De skoningslösa (4K Ultra HD + Blu-ray)
  

 
 
Gillar du västernfilmer? Då har du förhoppningsvis inte missat  Clint Eastwoods fyrfaldigt Oscarsbelönade klassiker från 1992 med Gene Hackman, Morgan Freeman och filmikonen själv i rollistan. Ta chansen att återuppleva storfilmens storhet i 4K när du fyller på filmsamlingen hos CDON.
 

First Man (4K Ultra HD + Blu-ray) (Nordic)

 
 
Ryan Gosling skickas ut i rymden i det Oscarsbelönade underbarnet Damien Chazelles fängslande filmatisering av den legendariske astronauten Neil Armstrongs liv. En gastkramande skildring av den livsfarliga vägen mot de där historiska första kliven på månen den 20 juli 1969. Släng den i korgen när du samlar ihop dina 4K-titlar under rean.
 

Once Upon a Time in Hollywood (4K Ultra HD + Blu-ray)

 
 
Quentin Tarantinos coola Hollywood-skröna är en tillbakalutad orgie i filmreferenser och tidstypiska 60-talsmiljöer. Ett ömsint och underhållande kärleksbrev till staden Los Angeles och filmerna som Tarantino växte upp med. En given favorit i samlingen som tåls att ses om och om igen, hugg den innan rean tar slut hos CDON.
 
Skynda och fynda! Vårens största shoppingfest hos CDON pågår endast fram till den 6 maj.
 
| 3 maj 2021 19:30 |