Film

Skribent

MovieZine

14 november 2022 | 18:00

Singles Day fortsätter hos CDON – upp till 70% rabatt

Hittade du inte det du sökte under Singles Day? Lugn. CDON firar Singles Day ända fram till den 18 november med mängder av prissänkta produkter.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Även om du hittade det du sökte under Singles Day så finns det ändå massvis med skäl att fortsätta skämma bort dig själv. Därför fortsätter priskalaset hos CDON där du just nu kan hitta strålande deals inom hemelektronik, filmer och andra produkter.
 
Spana in CDON:s kampanj här och passa på att fynda innan årets Singles Day är över.
 
Mitt bland grymma erbjudanden på datorer, smart-tv:s och högtalare vill vi tipsa dig lite extra om deras filmerbjudande. En lysande deal där du får 5 blu-rays för endast 250 kr.
 
Där hittar du nya filmer som ”The Lost City” med Sandra Bullock i huvudrollen och filmatiseringen av spelet ”Uncharted” samt ”Spider-Man: No Way Home”. Men du hittar också ett fint utbud av klassiker som till exempel Lasse Åbergs ”Repmånad” och ”Exorcisten”.
 
 
Att skämma bort sig själv med en härlig filmkväll är nästan ett oförskämt perfekt sätt att fira Singles Day i efterskott, eller hur? Och kom ihåg att vara singel är inte samma sak som att vara ensam.
 

Klicka dig vidare till CDON:s hela Singles Day-kampanj här

| 14 november 2022 18:00 |