Film

Skribent

Viktor Eriksson

17 april 2024 | 20:10

Ba-pa-BA-DA-DUH-ba-pa-BA-DA-DUH-ba-pa-BA-DA-DUH - Martin Scorsese har valt sitt nästa projekt

Han uppges redan bokat Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence till huvudrollerna.
Enligt nya uppgifter till Variety så har den snart 82-åriga regissören, Tiktok-stjärnan och evighetsmaskinen Martin Scorsese redan bestämt sig för vilken film han kommer att spela in direkt efter hans kommande film om Jesus liv, baserad på författaren Shūsaku Endōs berömda bok.
 
Och det blir en film om en annan typ av nära på religiös figur. I alla fall om du frågar folk i New Jersey och New York: Frank Sinatra. Martin Scorsese uppges redan bokat Leonardo Dicaprio som den kända "New York, New York"-sångaren och Jennifer Lawrence som hans andra fru, skådespelerskan Ava Gardner.
 
 
Variety flaggar dock för att allt kanske inte är helt klart eftersom den kända artistens dotter Tina Sinatra, som kontrollerar hans dödsbo, inte har godkänt filmen ännu. Värt att nämna är att Frank Sinatra skilde sig från Tina Sinatras mamma Nancy Barbato för att gifta sig med Ava Gardner.
 
Apple, som finansierade “Killer’s of the Flower Moon”, uppges vara intresserade av projektet men just nu är det tydligen Sony som ska ligga i täten för det.
| 17 april 2024 20:10 |