Serie

Skribent

MovieZine

10 mars 2023 | 09:30

"Shrinking" fortsätter med en andra säsong

Apple TV+ vill se mer av Harrison Ford och Jason Segel i en säsong 2 av dramakomediserien.
TV-serien "Shrinking" har legat i topp bland de mest streamade hos Apple TV+ sedan premiären i januari. Inför den kommande säsongsfinalen står det klart med en fortsättning. Jason Segel får återvända i en ny säsong.
 
"Vi har älskat denna engagerande, rörande och tokroliga värld sedan "Shrinking" började, och det har varit underbart att se publik världen över upptäcka dessa storhjärtade karaktärer", säger streamingtjänsten.
 
"Shrinking" följer en sorgdrabbad terapeut som glömmer allt vad etik heter och börjar säga till sina patienter exakt vad han tycker och tänker. Och det visar sig gå hem. I serien ser vi också Harrison Ford som hans kollega.
 
 
I en exklusiv intervju med MovieZine fick Jason Segel hylla Ford och hans komiska sida:
 
- Det gick fort innan vi lärde känna Harrison och insåg att "åh, han är faktiskt riktigt rolig och fånig av sig". Han både vill och gillar att spela den typen av roller och folk har bara inte givit honom chansen att få göra det. Så ju längre in i säsongen vi kommer, desto mer får han larva sig. Och han är en av de roligaste skådespelarna jag någonsin jobbat med, säger Segel.
| 10 mars 2023 09:30 |