Film

Skribent

Tobias Andersson

9 december 2022 | 15:00

Shawnee Smith rapporteras återvända i ”Saw 10”

Jigsaws lärling ser ut att göra comeback i nästa installation av den blodiga filmföljetongen.
Det är sedan tidigare bekräftat att Tobin Bell har gjort sig redo för mer tortyrmord och vrickade lekar, då han ska återvända i rollen som Jigsaw i nästa ”Saw”-kapitel.
 
Nu ser Jigsaw ut att få sällskap av sin lärling Amanda Young som spelades av Shawnee Smith då det ryktas om att hon ska återvända till den långlivade skräckfranschisen, skriver Deadline. Ett till synes bra drag från filmmakarna att ta tillbaka karaktärerna som diggades av fansen.
 
Förutom rykten kan Deadline bekräfta att skådespelarna Steven Brand (”The Sandman”), Michael Beach (”Dahmer”) samt norska Synnøve Macody Lund (”Ragnarök”) kommer medverka i ”Saw 10”.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Pling, pling! Jigsaw är tillbaka på bio lagom till halloween 2023.
 
Säga vad man vill om ”Saw”-filmerna men med blicken i backspegeln gjorde de ett stort avtryck inom skräckgenren med sina blodiga tortyrlekar och finurliga sätt att mörda människor på vita duken.
 
Den tionde ”Saw”-filmen är under produktion i Mexico City och regisseras av Kevin Greutert som regisserade ”Saw IV” och ”Saw 3D: The Final Chapter”. Handlingen är än så länge obekräftad. Biopremiär lagom till halloween, den 27 oktober 2023.
| 9 december 2022 15:00 |