Spel

Skribent

David Grundström

3 september 2017 | 09:00

"Shadow of War"-utvecklaren dog i cancer, men lever vidare i spelet

Producenten Michael Forgey dog förra året efter en hjärntumör, men har nu blivit gjord odödlig i spelet han jobbade på; "Shadow of War".
En av höstens hetaste spel är "Middle-Earth: Shadow of War", ett spel där du tar dig an Saurons styrkor med din egna assimilerade orch-armé.
 
En producent för spelet vid namn Michael Forgey dog tragiskt förra året, endast 43 år gammal, på grund utav en hjärntumör. Men nu dyker han upp i det sista spelet han jobbade på som en orch-dräpare kallad "Forthog Orc-Slayer". 
 
Förutsatt att du har det nedlanningsbara innehållet som kommer finnas tillgängligt vid spelsläppet kan Forthog Orc-Slayer då och då dyka upp och direkt dräpa en fiende du kämpar mot med sin gitarr-yxa.
 
Michael var en musikentusiast som spelade i ett band kallat "Orc Slayer" med andra anställda hos utvecklaren Monolith. 
 
Nedan finns en trailer för det nedladdningsbara innehållet som visar upp karaktären och innehåller en låt som är skriven och framförd av den avlidne producenten:
 
 
"Middle-Earth: Shadow of War" släpps till Playstation 4, Xbox One och PC den 10:e oktober. Du har väl inte missat trailern kring de bestar och monster du kommer få möta i spelet?
| 3 september 2017 09:00 |