Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 november 2019 | 17:45

"Sex Education" är tillbaka i januari - med klamydia

Den 17 januari tvingas Otis och Maeve tackla ett utbrott av klamydia, under den nya säsongen av "Sex Education".
Den första säsongen av Netflix-serien "Sex Education" blev en av årets första succéer för streamingjätten, som under sina första fyra veckor hann locka över 40 miljoner tittare. Serien följer gymnasieelverna Otis (Asa Butterfield) och Maeve (Emma Mackey) som börjar ta betalt för att hjälpa sina skolkamrater med deras problem i sängkammaren. 
 
Otis har trots avsaknaden av egna sexuella erfarenheter fått dem genom att lyssna på sin mamma (Gillian Anderson), som är en känd och publicerad sexrådgivare. Under den första säsongens gång inleder hon även något form av förhållande med den svenske hantverkaren Jakob Nyman, spelad av Mikael Persbrandt. I ett klipp från produktionen av den andra säsongen kunde vi se Persbrandt skymta förbi, så det verkar som att han kommer att återvända till sin roll även under den nya säsongen.
 
 
Netflix publicerade tidigare under dagen en "målning" av huvudgänget som vi kommer att få följa under den andra säsongen (tyvärr ingen Persbrandt här dock). Enligt TVLine kommer den nya säsongen bland annat handla om ett klamydia-utbrott på skolan, vilket alltså kommer att sätta Otis i arbete. Hela den andra säsongen släpps den 17 januari.
 

Läs också: De 11 mest efterlängtade tv-premiärerna i december

 
Vad tyckte du om den första säsongen - kommer du att ge den andra en chans? Kommentera gärna nedan!
| 25 november 2019 17:45 |