RYKTE

Skribent

Matilda Klinga

18 november 2016 | 11:00

"Sex and the City"-Samantha kan få sin egna serie

Den otroligt populära "Sex and the City" kan komma att få en spin-off. Den här gången med Samantha Jones i huvudrollen. Kim Cattrall verkar med på att spela sin mest kända roll på nytt.
Den omåttligt populära tv-serien "Sex and the City" kan komma att få en spin-off med Samantha Jones skriver ELLE. Serien pågick från 1998 till 2004 och handlade om fyra vänner i New York och behandlade ett ganska så tabubelagt ämne som sex. "Sex and the City" blev så populär att det även gjordes två filmer. 

Den mest frispråkiga karaktären av de fyra vännerna är Samantha och spelas av Kim Cattrall. Det ryktas att hon pratar med HBO om att skapa en ny serie.

Talkshowvärden Wendy Williams lade ut ett klipp från sitt program med texten: "En Sex and the City spin-off med Kim Cattrall? Ja, tack". 

Tro det eller ej men Kim Cattrall svarade faktiskt på tweeten: "Jag är så otroligt smickrad och rörd! Kan knappt bärga mig att få er alla att skratta! Håller tummarna". 


Det är flera fans som har skrivit till Kim Cattrall och undrat om spin-offen blir av och hon har svart på flera stycken. Om det är en bekräftelse på att serien blir av eller inte återstår att se. 

Skulle ni vilja se mer av "Sex and the City"?
| 18 november 2016 11:00 |