Serie

Skribent

Matilda Klinga

29 december 2016 | 15:20

5 TV-serier som vi önskar kom tillbaka med fler säsonger

Vi har fortfarande så många frågor och vi vill veta vad som ska hända härnäst. Flertalet TV-serier har lagts ned alldeles för tidigt, bland annat dessa!
Det finns flera TV-serier som gått i graven alldeles för tidigt. En del serier slutade mitt i historien utan ett riktigt avslut, och andra serier hade ett naturligt avslut men det kom lite för tidigt. Här följer fem serier som gärna kunde ha fått fler säsonger. 

”Ravenswood”


I den här spinoffen på "Pretty Little Liars" möter Caleb Miranda och de hamnar mitt i ett mysterium. Tillsammans med tre andra försöker de att lösa en dödlig förbannelse som vilar över Ravenswood. En spännande och rätt så otäck serie som sändes mellan 2013 och 2014.  Endast tio avsnitt spelades in och jag önskar att vi hade fått se fler avsnitt eftersom serien slutade med en cliffhanger. Jag vill ju veta mer om förbannelsen och få reda på mer om Mirandas och Calebs dubbelgångare från det förflutna. 

Om du är ett fan av ”Pretty Little Liars” så blev du nog glad att Caleb återvände till Rosewood. 

”Once Upon a Time in Wonderland”


En spin off-serie på ”Once Upon a Time” som handlar om Alice i underlandet. Precis som seriens storasyster är inte sagan som vi är vana vid. Alice träffar på karaktärer som kommer från en helt annan saga så som en ande och självaste Jafar. Och de karaktärer som kommer från "Alice i Underlandet" är även de helt annorlunda mot hur vi minns dem. Det sändes 13 avsnitt och det var ett riktigt avslut men vi hade ändå gärna sett mer. Michael Socha som hade en huvudroll i ”Once Upon a Time in Wonderland” fick sedan spela samma roll i ”Once Upon a Time” men hans roll var inte lika spännande längre. De kunde ha utvecklat hans roll mer där. 

”The Nine Lives of Chloe King”


Chloe King är 16 år och får reda på att hon är Mai, vilket innebär att hon har kattliknade superkrafter. Hon får i uppdrag att skydda andra Mai och människor eftersom det finns dem som vill se henne död. Chloes liv blir komplicerat när hon ska balansera det här med både skolan och kärlek. Endast en säsong med 10 avsnitt av ”The Nine Lives of Chloe King” sändes 2011 innan den lades ned. Vi fick inget klart slut på serien och vi har fortfarande en massa obesvarade frågor. 

”Ugly Betty”


America Ferrera spelar Betty som får jobbet som assistent på ett modemagasin. Hon passar inte riktigt in där och får stå ut med en del otrevliga kollegor. Trots det har hon en positiv attityd och serien bjuder på många skratt. Den Golden Globe-belönade ”Ugly Betty” sändes på TV under fyra säsonger. Det fanns ett riktigt avslut men det skapade också en nyfikenhet att få veta hur Bettys liv fortsatte. En till säsong kunde de gärna ha gjort. 

”Hellcats”


Minns ni ”Hellcats” med Ashley Tisdale i huvudrollen? Hon spelar en cheerleader som är kapten för sitt lag på college. Deras liv består mest av träning och de deltar i mästerskap där det viktigaste är att vinna. Utöver det är fokus på karaktärernas relationer. 

Large 81e5aaa474b0b21d45ced11af9e06e65 photos hellcats 3

Endast en säsong med 22 avsnitt spelades in och vi fick inget riktigt avslut. Hela serien slutade väldigt dramatiskt och man vill veta vad som hände sen. Precis som flera ovan nämnda serier slutar ”Hellcats” mitt i en historia som gör att man önskar att man aldrig hade sett den. Då hade man sluppit undra över vad som skulle hända sen. 

Vilka serier skulle ni vilja ha tillbaka?
| 29 december 2016 15:20 |