Film

Skribent

Erika Jarhed

2 februari 2023 | 13:30

"The Cleaning Lady" har förnyats med en tredje säsong

Det har nu bekräftats att Fox-serien får ytterligare en säsong, men denna gången med en ny serieveteran bakom sig.
Serien "The Cleaning Lady" på Fox har nu förnyats till att få en tredje säsong, meddelar Variety. Serien är baserad på den argentiska serien "La chica que limpia" från 2017. Dessutom ansluter sig Jeannine Renshaw som producent och co-showrunner, tillsammans med serieskaparen Miranda Kwok. Renshaw har tidigare bland annat varit med och producerat serier som "Good Girls" samt "Grey's Anatomy".
 
Michael Thorn, VD för manusutveckling på Fox Entertainment är mycket stolt över serien.
 
- Efter två häpnadsväckande säsonger är vi stolta över hur publiken har hållit fast vid den här otroliga berättelsen. Vår cast, fantastiska team och våra samarbetspartners på Warner Bros. Television har skapat en mycket övertygande och en känslomässigt driven show som visar ett perspektiv som du inte ofta ser på tv.
 
"The Cleaning Lady" handlar om den kambodjanska läkaren Thony (Élodie Yung) som reser till USA för att ge sin son medicinsk behandling efter att han har blivit diagnostiserad med en allvarlig sjukdom. Men efter att ha bevittnat ett mord rekryteras hon av en gansgster (Adan Canto) som ber Thony arbeta som en "cleaner" som ska städa bort spår efter maffiabrott.
 
Exakt när den tredje säsongen av "The Cleaning Lady" får premiär har ännu inte tillkännagivits.
 
Ser ni fram emot fortsättningen?
| 2 februari 2023 13:30 |