Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

23 februari 2017 | 10:30

Senaste klippet från "Iron Fist": Vem är egentligen Danny Rand?

Den 17 mars har Marvels "Iron Fist" premiär på Netflix. I det här klippet berättar skådespelaren om superhjälten och vi ser helt nytt material från serien.
Med bara mindre än en månad kvar till premiären hoppas Netflix att du är nyfiken och undrar vem Danny Rand är. Vi vet att han är "Iron Fist", den sista Marvel-karaktären att få sin egen serie innan han, Jessica Jones, Daredevil och Luke Cage går samman i den gemensamma serien "The Defenders". Men var kom han ifrån? Hur fick han sina krafter?

I ett nytt klipp berättar skådespelaren Finn Jones om sin karaktär och hans intervju blandas med mer material från "Iron Fist" än vad vi har fått se hittills.


"Iron Fist" handlar alltså om miljardären Danny Rand som efter att ha varit försvunnen i många år, återvänder till New York för att söka upp sitt förflutna och familjens företag. Han bekämpar stadens kriminella med sin kraftfulla knytnäve och kung fu, som han har lärt sig genom österländsk träning.

Förutom trailern har Marvel publicerat en rörlig poster på sitt Twitterkonto. Den som tar en titt påminns att "Iron Fist" landar på Netflix den 17 mars. "The Defenders" utlovas senare i år.


Kommer du att se "Iron Fist"? Vilken är den bästa Marvel-serien på Netflix hittills?
| 23 februari 2017 10:30 |