Spel

Skribent

Anders Eklöf

7 augusti 2020 | 15:43

Se Peter Stormare i lanseringstrailer för "Fast & Furious Crossroads"

Nu släpps det actionpackade spelet baserat på filmserien, med svenska skådespelaren Peter Stormare som skurk.
Idag den 7 augusti släpps spelet "Fast & Furious Crossroads" till Playstation 4, Xbox One och PC, som är baserat på den långvariga filmserien om actionpackade biljakter och gangsterliv. 
 
Vi kunde tidigare berätta att den svenska skådespelaren Peter Stormare medverkar i rollen som skurken Emil Ormstrid, som du kan se en glimt av i den senaste trailern. 
 
 
I spelet följer du Dom, Letty och Roman från fimerna (spelade av Vin Diesel, Michelle Rodriguez och Tyrese Gibson), i ett actionpackat äventyr över hela världen. Spelet är utvecklat av Slightly Mad Studios, som ligger bakom "Project CARS". 
 
Emil Ormstrid (Peter Stormare) beskrivs som en framgångsrik affärsman, som förutom att han sponsrar idrottslag och anordnar välgörenhetsgalor, driver ett nätverk med kriminella yrkesförare.
 
"Ormstrid är också en man med hemligheter, som är lika begravda som de män han har dödat", står det på spelets officiella hemsida
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Till tidningen Aftonbladet har han sagt att han skulle kunna tänka sig att spela Emil Ormstrid även på vita duken, även om han hellre gör "lite konstigare filmer". 
 
"Fast & Furious Crossroads" är alltså ute idag till Playstation 4, Xbox One och PC. Spelet ser ärligt talat ut att ha en ganska låg budget utöver att en rad kända skådespelare medverkar, men det kan säkert vara ett roligt spel för de allra största fansen. 
 
Tror du att "Fast & Furious" fungerar bra som spel? 
| 7 augusti 2020 15:43 |