VIDEO

Skribent

MovieZine

16 december 2022 | 08:45

Se när "Young Royals"-stjärnorna imponerar på Jimmy Fallon

Omar Rudberg och Edvin Ryding gjorde debut i en av USA:s största talkshows inatt.
"The Tonight Show" med Jimmy Fallon fick svenskt besök inatt. Unga skådisduon Omar Rudberg och Edvin Ryding dök upp i den juliga studion för att prata om Netflix succéserie "Young Royals", som har många fans världen över. De verkar inte alltför förvånade när seriens popularitet kommer på tal:
 
- Vi såg det liksom komma, skrattar Omar. För jag älskar verkligen historien, sen första gången jag läste manus. Men jag kunde aldrig tänka mig att vi skulle sitta här på "Fallon Show" i New York så nu börjar man inse att det har blivit rätt stort!
 
Fallon, som bara sett den dubbade versionen, blir imponerad av att höra att Edvin och Omar även gör de engelska rösterna själva:
 
- Är det ni som gör rösterna?! Jag skulle just säga att de som gör rösterna låter precis som ni! Så ni spelar upp hela serien på svenska och på engelska? Det är fantastiskt!
 

"Det känns bitterljuvt med sista säsongen"

 
Omar får berätta om sina pojkbandstider som förband åt bland andra One Direction och Justin Bieber, och grabbarna tar emot publikens jubel när en tredje säsong kommer på tal.
 
- Det är tidigt att säga något än, det skrivs fortfarande. Vi vet att det blir den sista säsongen vilket känns bitterljuvt. Men vi ser fram emot att avsluta det här kapitlet och se vad som ska hända med Simon och Wilhelm, berättar Edvin Ryding.
 
- Och vi vill se dem le mer, tillägger Omar.
 
Se mer i klippet nedan.
 
 
"Young Royals" blev nyligen klar för en tredje och sista säsong. De första två säsongerna av ungdomsdramat finns nu att streama.
| 16 december 2022 08:45 |