Film

Skribent

Josefine Krischausky

9 juli 2021 | 10:15

Se en första bild från påkostade Netflix-filmen "Red Notice"

Actionkomedin med Ryan Reynolds, Gal Gadot och Dwayne Johnson i rollistan ryktas vara en av streamingtjänstens dyraste filmproduktioner någonsin.
En av höstens stora höjdpunkter på Netflix ser ut att bli "Red Notice" en påkostad actionkomedi-thriller med en het skådespelartrio i centrum. 
 
I filmen ser vi Dwayne "The Rock" Johnson i rollen som en interpol-agent, på jakt efter världens mest efterlysta konsttjuv, spelad av Gal Gadot. De två förs samman under en intensiv heist, där de dessutom stöter på den sistnämndes stora rival, spelad av Ryan Reynolds. 
 
Både Reynolds, Gadot och Johnson delar nu en första bild från filmen på sina Twitterkonton, där vi ser dem i stiliga utstyrslar inuti ett museum, omringade av vapen. I sina tweets passar de även på att bekräfta filmens premiärdatum.
 
 
Netflix knep rättigheterna till "Red Notice" för ett år sedan, och med sin budget på totalt 130 miljoner dollar sägs det vara den dyraste filmproduktionen i streamingtjänstens historia. Bara Johnsons lönecheck i sig landar på 20 miljoner dollar. 
 
I registolen sitter Rawson Marshall Thurber, som även står för manuset. Detta är hans tredje samarbete med Johnson, efter filmerna "Central Intelligence" och "Skyscraper". 
 
"Red Notice" får premiär på Netflix den 12 november. 
| 9 juli 2021 10:15 |