Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 augusti 2018 | 21:15

Se drygt 2 sekunder ur den sista säsongen av "Game of Thrones"

HBO har släppt en officiell teasertrailer inför sina (många) kommande premiärer under 2018/2019 - och med det vår första microtitt på nya "Game of Thrones".
Klippet visar upp allt från Meryl Streep i "Big Little Lies", Mahershala Ali i "True Detective", Julia Louis-Dreyfus i sista säsongen av "Veep", den nya stand up-specialen med "Flight of the Conchords och mycket, mycket mer.
 
"Game of Thrones" representeras mestadels av korta klipp från scener ur tidigare säsonger. Men det tog inte lång tid innan seriens många hängivna fans insåg att kramen mellan Jon och Sansa faktiskt var helt ny - och därför måste vara från den kommande säsongen. Under bråkdelen av en sekund flimrar även Cersei förbi i vad som verkar vara en helt ny scen.
 
 
Vi lär oss inte direkt något nytt kring den avslutande säsongen av "Game of Thrones", det rör sig trots allt om högst 2-3 sekunder av nytt material. Men vi verkar åtminstone få minst en fin scen mellan två karaktärer vi bryr oss om. De flesta av seriens många fans har börjat stålsätta sig inför vad som väntas bli en lång rad av blodiga farväl.
 
Det är fortfarande oklart när exakt vi kan förvänta oss att få ta del av de sista avsnitten av "Game of Thrones". HBO har sedan tidigare bekräftat att säsongen kommer att släppas under den första halvan av 2019. Under helgen berättade en av seriens klippare, i en intervju med The Huffington Post, att de förväntas arbeta med efterproduktionen fram tills i maj - och därför inte kommer kvalificera sig till nästa års Emmygala heller.
 
Vad tyckte du om de första officiella sekunderna av "Game of Thrones" sista säsong? Kommentera gärna nedan!
| 27 augusti 2018 21:15 |