FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

7 februari 2016 | 09:00

Se Disneys ”Zootropolis” före alla andra!

MovieZine och Walt Disney bjuder dig och en vän på bio den 15 februari.
Fly vinterkylan och värm dig i biomörkret tillsammans med Disneys mysiga djuräventyr "Zootropolis"! Den 15 februari förhandsvisas filmen i Stockholm och vi har nöjet att bjuda med 300 av MovieZines medlemmar. (Är du inte medlem än?)

Biljetterna är nu slut! 

Maila zootropolis@moviezine.se om du vill skriva upp dig på väntelistan.

Handling


Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. 

Men när den alltid lika positiva poliskonstapeln Judy Hopps anländer till Zootropolis, upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Fast besluten att bevisa vad hon går för bestämmer hon sig för att knäcka ett knepigt fall, trots att hon måste jobba med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lösa mysteriet.

När & var? 


Filmen visas måndag 15 februari kl. 18:30 (insläpp från 18.00) på biograf Park i Stockholm. Observera att detta är originalversionen med engelsk tal i 3D. 

Viktigt!


Lämna gärna mobilen hemma. Ni kommer ombes att lämna in den innan ni går in i salongen, av säkerhetsskäl.

"Zootropolis" får biopremiär den 24 februari över hela landet.

 
| 7 februari 2016 09:00 |