Spel

Skribent

Robin Cocks

21 november 2019 | 20:19

Trailern till "Half-Life: Alyx" gör mig knäsvag

Tidigare i veckan fick vi bekräftat att ett nytt "Half-Life"-spel var under utveckling. Idag har vi fått en första trailer som visar upp virtual reality-spelet "Half-Life: Alyx". Jag blir helt knäsvag över att få återvända till "Half-Life" igen.
Tidigare under veckan fick vi reda på att spelföretaget Valve jobbar på ett virtual reality-spel som utspelar sig i "Half-Life"-universumet. Detta är det första livstecken som vi har fått från den populära actionspelserien på hela 12 år.
 
Idag har vi fått en första trailer för det nya virtual reality-spelet "Half-Life: Alyx", som utspelar sig mellan det första och det andra spelet i serien. Som titeln antyder så spelar man som Alyx Vance, en kvinna som hade en stor roll i "Half-Life 2". Ärligt talat blir jag helt knäsvag när jag ser trailern. Jag vill bara tillbaka in i "Half-Life"-universumet igen.
 
"Half-Life" är en spelserie som blandar action och science fiction. I de första två spelen antar du rollen som den tystlåtne Gordon Freeman och kämpar för människans överlevnad. Personligen älskar jag serien och håller "Half-Life 2" som det bästa actionspelet någonsin. Du kan se trailern för "Half-Life: Alyx" här nedanför. 
 
 
"Half-Life: Alyx" släpps i mars 2020 till SteamVR.
 
Är du lika taggad som jag inför ett nytt äventyr i "Half-Life"-universumet? Vad tycker du om serien?
| 21 november 2019 20:19 |