Film

Skribent

Josefine Krischausky

22 augusti 2021 | 12:45

Se den första bilden på Joaquin Phoenix i dramat "C'mon C'mon"

Den svartvita filmen från "Beginners"-regissören Mike Mills följer en radiojournalist på roadtrip med sin unga systerson.
Det har snart blivit dags att se Joaquin Phoenix i sin första långfilm sedan hans Oscarsbelönade insats i "Joker", nu i en helt annan typ av roll. Denna gång handlar det om A24-dramat "C'mon C'mon", från regissören och manusförfattaren Mike Mills. 
 
I filmen spelar Phoenix radiojournalisten Johnny, som blir ombedd att ta hand om sin systers åttaåriga son Jesse. De två klickar med varandra på sätt som Johnny inte hade kunnat föreställa sig, och tillsammans ger de sig ut på en lång roadtrip runt landet. 
 
Man har nu släppt en första bild från den svartvita filmen, på Phoenix rollkaraktär tillsammans med den unga systersonen, spelad av Woody Norman. På rollistan syns även namn som Gaby Hoffman, Elaine Kagan och Jaboukie Young-White. 
 
 
Mills är tidigare känd för familjedraman som "Beginners" och "Alla tiders kvinnor", som båda har uppmärksammats på prestigefyllda prisgalor. "C'mon C'mon" beskrivs som ett varmt och insiktsfullt porträtt av det amerikanska familjelivet, och återigen tycks Oscarspotentialen vara hög. 
 
I framtiden kommer vi även kunna se Phoenix i Ari Asters "Disappointment Blvd", som just nu spelas in. "C'mon C'mon" – som avslutade sina inspelningar redan i början av 2020 – får sin efterlängtade världspremiär senare i höst, under årets upplaga av New York Film Festival.
| 22 augusti 2021 12:45 |