Film

Skribent

MovieZine

20 april 2021 | 19:04

Se de första sju minuterna ur ”Mortal Kombat” här

HBO Max har släppt hela öppningsscenen online. Varning: det kommer bli brutalt!
En av vårens mer emotsedda filmer är ”Mortal Kombat”, baserad på de populära tv-spelen med samma namn. Spelbaserade filmer är visserligen sällan några mästerverk men den här verkar ha sin fanbase.

Här i Sverige väntar ”Mortal Kombat” på biopremiär så fort restriktionerna lättar och Filmstadens biografer kan öppna. I USA släpps filmen dock redan på fredag, både på bio och på streamingtjänsten HBO Max. Nu har man valt att lägga ut de sju första minuterna på Youtube för att bygga pepp inför premiären.

Kolla in klippet här:
 
 

Det här ska "Mortal Kombat" handla om

 
Cole Young är en MMA-fighter van vid att ta stryk för pengar, och omedveten om sitt arv – och varför Outworlds Kejsare Shang Tsung har skickat sin bästa krigare Sub-Zero, en Cryomancer, för att jaga Cole. Rädd för sin familjs säkerhet, börjar Cole leta efter Sonya Blade med hjälp av Jax, som bär samma mystiska drakmärkning som Cole föddes med.

Snart finner han sig i Lord Raidens tempel, en Elder gud och beskyddare av Earthrealm, som beviljar en fristad till dem som bär märket. Här tränar Cole med de erfarna krigarna Liu Kang, Kung Lao och legosoldaten Kano, för att förbereda sig inför kampen tillsammans med jordens bästa mästare mot fienderna från Outworld i ett slag med höga insatser för universum.
 
Men kommer Cole ställas på tillräckligt hårt på prov för att låsa upp sin arcana – den enorma styrkan i hans själ – i tid nog för att inte bara rädda sin familj, utan också stoppa Outworld en gång för alla?
 
Hur är era förväntningar på ”Mortal Kombat”-filmen?
| 20 april 2021 19:04 |