Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 september 2017 | 23:30

Se de första 6 minuterna ur nya Marvel-serien "The Gifted"

FOX har lagt ut de första 6 minuterna ur premiären av sin nya Marvelsatsning, "The Gifted", för allmän beskådan. Blir du sugen på att ge serien en chans?
"The Gifted" är en ny Marvelsatsning, i vilken vi kommer att få utforska X-Men-universumets mindre karaktärer. En familj, vars pappa har som arbete att jaga mutanter åt regeringen, inser att barnen har övernaturliga förmågor och tvingas därför att fly för att rädda familjens liv. De ansluter till en grupp med mutanter som kämpar för sin överlevnad.
 
Inför den stundande premiären har FOX idag släppt de första sex minuterna från seriens första avsnitt. Vi får inte se någon av familjemedlemmarna i den familj vi senare kommer att få följa - men sannolikt är det den här gruppen de i slutändan kommer att ansluta sig till.
 
 
Det finns i nuläget en uppsjö av olika superhjälteserier, både från Marvel och DC, spridda över ett antal olika kanaler och streamingtjänster. Personligen har jag uppskattat dem som har visats hos Netflix och kvalitetskanelen FX mest. Under de kommande dagarna har både Marvelserien "Inhumans" (ABC) och "The Gifted" (FOX) premiär, det återstår att se huruvida någon av de nya satsningarna kan mäta sig med "Daredevil" (Netflix) eller "Legion" (FX).
 

Läs också: HBO Nordic visar Marvel-serien ”Inhumans” i höst

 
"The Gifted" har premiär den 2 oktober hos FOX i USA. Det är i skrivande stund ännu oklart vilken svensk streamingtjänst eller kanal som kommer att plocka upp serien, men FOX-serier brukar däremot ha en tendens att leta sig till Viaplay.
 
Är du sugen på att ta dig an "The Gifted" efter att ha sett inledningen av seriens första avsnitt? Kommentera gärna nedan!
| 28 september 2017 23:30 |