TÄVLING

Skribent

MovieZine

29 juli 2019 | 20:30

Vinn biobiljetter till "Scary Stories to Tell in the Dark"

Tävla och vinn biobiljetter till sommarens skräckfilm. Guillermo del Toro producerar och André Øvredal står för regin i "Scary Stories to Tell in the Dark", på bio 9 augusti.
Rysliga historier får liv i nya skräckfilmen "Scary Stories to Tell in the Dark". I samarbete med Scanbox Entertainment tävlar vi ut 20 biobiljetter till månadens mest otäcka biofilm. Vem tar du med dig på bio?
 

Om filmen

 
Den mångfaldigt prisbelönta filmskaparen Guillermo Del Toro ("The Shape of Water", "Pans labyrint") har producerat "Scary Stories to Tell in the Dark", baserad på en klassisk bokserie av Alvin Schwartz.

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden.

På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium?
 

Vinn biobiljetter!

 
1-10:e pris: Två biobiljetter till "Scary Stories to Tell in the Dark"
 
Delta i tävlingen genom att svara rätt på frågorna nedan. Vinnarna koras torsdagen 8 augusti och presenteras på moviezine.se.
 
Fill out my online form.
 

"Scary Stories to Tell in the Dark" får biopremiär över hela landet 9 augusti.

 
| 29 juli 2019 20:30 |