Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 oktober 2019 | 08:10

Scarlett Johansson vill se Avengers-tjejerna i en egen film

Marvels kvinnliga stjärnor hoppas på en återförening.
Brie Larson skapade rubriker häromdagen med sina passionerade önskemål om en helkvinnlig Marvelfilm. I en intervju med Variety hoppar Scarlett Johansson med på tåget.

Stjärnan bakom Black Widow kommer i en egen prequelfilm våren 2020, men hon skulle inte tacka nej till ett äventyr ihop med Captain Marvel, The Wasp, Valkyrie och de andra:

- Jag vet inget om min framtid i den här världen. Det är lite mer oklart för min karaktär, förstås. Men den här gruppen av skådespelerskor är så otroligt starka och när de sätts ihop, blir de explosiva och ostoppbara. Så ja, jag pushar för det. Jag tror publiken vill se det och jag är definitivt en av dem, säger hon till Variety.
 
 
Scenen där MCU:s samlade brudstyrka möttes i samma klipp i "Avengers: Endgame" gjorde många sugna på att se mer. Nu är det upp till Marvel och Kevin Feige att ta beslut om filmen. Men framgångsrika "Captain Marvel", med över 1 miljard dollar i intäkter, har lyckats spränga myten om att filmer med kvinnliga superhjältar inte fungerar.

Tror ni att Marvel kommer göra en helkvinnlig Avengers-film? Vill ni också se en? Tyck till nedan.
| 15 oktober 2019 08:10 |