Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

3 juni 2022 | 11:00

“The Boys” är tillbaka - här är allt som hände i tidigare säsonger

Idag börjar den nya säsongen av “The Boys” och inför det har Amazon Prime Video släppt en recap av de tidigare avsnitten. Varning för spoilers nedan.
Äntligen är det dags för “The Boys” att komma tillbaka med nya avsnitt. Andra säsongen slutade hösten 2020 - så man kan lugnt att säga att säsongspremiären är på tiden. Har du glömt vad som hänt och behöver en liten sammanfattning inför de nya avsnitten har Amazon varit snälla nog att klippa ihop en recap.
 
 
Ännu en gång får vi se vad Homelander är kapabel till, hur många inälvor Hughie kan få på sig innan han tappar det, samt hur långt Billy är beredd att gå för att få sin hämnd på alla “supes”.
 
I den nya säsongen, som förhoppningsvis kommer att innehålla allt recapen visar och mer, har vi tidigare rapporterat om att Laurie Holden (“The Walking Dead”) och Jensen Ackles (“Supernatural”) ansluter som superhjältar. Holden kommer att spela Crimson Countess som har värmesyn och kontrollering av eld som superkrafter, och Ackles är den Captain America-liknande hjälten Soldier Boy.

Förhoppningsvis är de nya superhjältarna starka nog att motstå Billy Butcher och hans gäng i nya säsongen av “The Boys”. Säsong 3 har premiär idag på Prime Video.
| 3 juni 2022 11:00 |