Serie

Skribent

Tobias Andersson

15 januari 2023 | 07:00

Säsong 5 blir sista åkturen för ”Mayans M.C.”

Bikerdramat rullar in på sin sista säsong. Premiär någon gång i år.
Spinoff-serien till ”Sons of Anarchy” hade premiär 2018 och nu står det klart att den femte säsongen av ”Mayans M.C.” blir den allra sista, skriver Deadline.
 
När ”Mayans M.C.” tidigare förnyades för säsong 5, som nu blir den sista, sa seriens programchef så här i ett uttalande:
 
– Mayans har kämpat för respekt, territorium och makt genom fyra intensiva säsonger som har satt scenen för en explosiv femte säsong som kommer att testa deras överlevnad under "EZ:s" nya ledarskap.
 
Efter att ha avslutat publikfavoriten ”Sons of Anarchy”, där vi fick följa motorcykelgänget SAMCRO med Jax Teller (Charlie Hunnam) i spetsen, valde skaparen Kurt Sutter att expandera sitt fiktiva universum med ”Mayans M.C.”. Två och ett halvt år efter de avslutande händelserna i ”Sons of Anarchy” får vi följa det konkurrerande motorcykelgänget Mayans våldsamma eskapader ute på vägarna där broderskap är på liv och död.
 
 
I Sverige streamas ”Mayans M.C.” på HBO Max. I dagsläget finns ännu inget premiärdatum spikat för den femte och sista säsongen.
 
Kommer du sakna det våldsamma motorcykeldramat?
| 15 januari 2023 07:00 |