Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

10 december 2023 | 14:30

Rykte: Säsong 4 av "Mandalorian" kan bli långfilm istället

Det innebär också att Daisy Ridleys kommande "Star Wars"-rulle kanske inte alls är näst i kö.
I början av året berättade Jon Favreau i en intervju att fjärde säsongen av "The Mandalorian" redan var färdigskriven. Men även de bästa planerna kan gå i stöpet, särskilt om ett par stora strejker lägger sig emellan, och nu viskas det om att de färdigskrivna manusen skrotas.
 
Ryktet kommer från Jeff Sneider på podcasten The Hot Mic (och vi såg det först hos "Star Wars"-insidern Bespin Bulletin). Han hörde ryktet för första gången för några månaer sedan men det är inte förrän nu det har fått fotfäster:
 
- Det är nu vad jag börjar höra nu. Att oddsen är till projektets fördel. Oavsett vad säsong fyra av "The Mandalorian" visar sig vara, vem som än är med i den, vilken form den än tar, ser det ut som att det kan bli nästa Star Wars-film och det kan vara den som tillkännages före årets slut.
 
Det såg länge ut som om Daisy Ridleys film skulle bli den nästa att få premiär. Som Sneider påpekar verkade den ha kommit längst av de utannonserade filmerna och har dessutom en regissör. Men nu låter det alltså som att saker kan skifta.
 
Vad, om ens något, allt det här innebär för Dave Filonis bekräftade "Star Wars"-film - som skulle binda ihop och runda av historierna i Disneys "Star Wars"-serier (inklusive just "The Mandalorian") - får den berömda framtiden utvisa.
 
Vad tror du om "ramtiden för "Star Wars"?
| 10 december 2023 14:30 |