Serie

Skribent

Tobias Andersson

15 januari 2023 | 15:00

Säsong 2 av ”Yellowjackets” välkomnar dig ännu längre in i mörkret

Efter en gastkramande cliffhanger ser vi verkligen fram emot fortsättningen av överlevnadsthrillern som bara är ett par månader bort. Tills dess kan du lätta på abstinensen med nya trailern.
”Flugornas herre” möter ”Lost”, typ så lät det när den Showtime-producerade serien ”Yellowjackets” anlände förra året och som snabbt blev en stor snackis, framförallt i USA. Av trailern att döma ska vi i de nya avsnitten förbereda oss för ännu värre märkligheter och otäckheter ute i den kanadensiska vildmarken.
 
I två parallella tidslinjer kommer vi att få fortsätta följa fotbollstjejerna när de kämpar för sin överlevnad efter flygkraschen, både som unga i urskogen och som vuxna i nutiden där de måste hantera sina traumatiska minnen. Mystiken ser även ut att tätna när Elijah Wood nu ansluter sig till rollensemblen.
 
– Kidnappning, sekter och död... Dina vänskaper är lite mer komplicerade än hos de flesta, säger hans karaktär till nutida Misty (Christina Ricci, 90-talets Wednesday) i trailern. Kolla in den nedan.
 
Vilken kombo! En f.d. gothtjej och en f.d. hobbit ute på mysteriejakt.
 
Premiärdatumet för säsong 2 är den 25 mars hos Skyshowtime. Vi håller tummarna för att vi får svar på några av alla de mysterier som första säsongen ruvar på.
 
 
Ser du fram emot att få se mer av denna nagelbitare till serie?
| 15 januari 2023 15:00 |