Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 januari 2019 | 12:00

Sandra Bullock gör ny Netflix-film

Efter "Bird Box" är det dags för fantasy-adaptionen "Reborn".
Sandra Bullock-rysaren "Bird Box" har blivit en riktig succé för Netflix, som skryter om sin mest sedda originalfilm någonsin. Inte konstigt att både streamingtjänsten och skådespelerskan vill fortsätta samarbetet.

Bullock kommer närmast att producera "Reborn", en adaption av Mark Millars seriealbum. Chris McKay ("The Lego Batman Movie") står för regin. Men det är inte klart om Sandra Bullock själv tar huvudrollen, skriver Deadline.

Handlingen kretsar kring en 80-årig kvinna från New York, Bonnie Black, som dör men återföds som ung i en medeltida, magisk värld. Här möter hon flera bekanta ansikten från sitt förflutna, men hennes make som dog innan henne går inte att hitta. Med hjälp av sin far, och beväpnad med ett svärd, ger hon sig ut i den mystiska nya världen för att hitta sin man.

Hösten 2017 köpte Netflix upp serieförlaget Millarworld med planer för flera tv-serier och filmer baserade på Mark Millars verk. Bland tidigare filmatiseringar hittas bland annat "Kick-Ass", "Kingsman" och "Wanted".
| 24 januari 2019 12:00 |