Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 april 2017 | 21:50

Sana blir en slav i nytt klipp från "Skam" säsong 4

Se en till scen från den nya säsongen! Svensk premiär på lördag 15 april.
Snart drar "Skam"-febern igång igen! Säsong 4 har svensk premiär den 15 april och igår kom ett sju minuter långt klipp ur det första avsnittet om Sana. Idag ser vi ett till klipp, som ger mer insyn i hennes hemliv.
 
 
Sanas bror hänger med polarna och utmanar henne på att pricka ett par strumpor genom lampskärmen på rätt tidpunkt i Snoop Dogs "Smoke Weed Everyday". Den som förlorar är den andres slav i en vecka.
 
Klippet heter just "slav" och man kan spekulera i om den oskyldiga leken ska fungera som ett sätt att linda in en större fråga. Det föregående klippet gjorde det nästan övertydligt att Sanas historia skulle kretsa kring kvinnorollen i islam och i dagens klipp kallas hon "slavkvinna" av sin bror - även om han ber om ursäkt för det opassande skämtet.
 
Dessa faktiska urklipp från de nya avsnitten retar aptiten inför den svenska påskpremiären. Varje dag släpps en liten del som sedan pusslas ihop till ett helt avsnitt. På lördag landar första avsnittet på SVT Play och därefter släpps de veckovis. Passa på att njuta för säsong 4 är också det sista vi får se av "Skam".
 
 
Diskutera gärna klippet i kommentarerna.
| 11 april 2017 21:50 |