Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 april 2017 | 14:30

Se 7 minuter ur "Skam" säsong 4 redan nu!

NRK har släppt ett klipp från säsong 4 som ger oss en förståelse för vad Sana döljer bakom den annars tuffa och mystiska ytan.
Till helgen drar den efterlängtade säsong 4 av "Skam" igång men redan idag släppte den norsla kanalen NRK ett längre klipp från det första avsnittet om vår nya huvudperson Sana!
 
Klippet skulle släppas öppet på sociala medier idag, men "Skam just broke the internet", som de själva uttrycker det på sin Facebook-sida. Det går dock att se här.
 
Sana har under de första tre säsongerna varit en ganska mystisk och privat person, men de sju minuterna som vi bjuds på ger oss en större insikt i vad hon tampas med i vardagen. Å ena sidan har hon en annan kulturell bakgrund med sig från sin familj och å andra sidan är hon uppväxt i den sexfixerade västvärlden.
 
Hon kan inte hjälpa att spana in Oslo-gutternes magrutor, men hon ser samtidigt ut att få dåligt samvete när ett sms påminner henne om bön och kvinnorollen i islam. Samtidigt insisterar hon på inför tjejerna att hon inte är sexuellt frustrerad och att hon själv väljer bort det när Vilde öppet och detaljerat beskriver analsex medan hon heller vit sås på pizzan. På bästa cliffhangervis avslutas klippet också med att dramatiken tätnar kring Nooras och Williams distansrelation. Kanske är det där med sex och relationer inte mycket att sträva efter ändå.
 
Det här ger absolut mersmak på de nya avsnitten som börjar komma ut veckovis på norska NRK på fredag. Dagen efter blir avsnitten tillgängliga på SVT Play, så den som vill ha undertext bör markera 15 april i kalendern.
 
Kommentera klippet nedan!
| 10 april 2017 14:30 |