Serie

Skribent

MovieZine

16 augusti 2022 | 20:00

”Sagan om Ringen: Maktens ringar” släpper två avsnitt på premiärdagen

Var och hur kan man se ”Sagan om ringen”-serien i Sverige? Här är allt du behöver veta.
Nu är det inte länge kvar tills vi åter får sätta våra hobbit-fötter i Midgård, på välbekant Tolkien-mark. Tack vare Amazon som har alldeles för många miljarder kronor att spendera kommer "Sagan om ringen"-världen snart att utökas med en episk tv-serie.
 
 

När släpps "Sagan om ringen: Maktens ringar"?

 
Premiärdatumet för amerikanska tittare är 1 september och för svenska tittare den 2 september. TV-serien kommer att släppas samtidigt över hela världen, men beroende på tidszoner kan man behöva få skippa sömnen om man vill se serien så fort den är ute.
 
I Sverige släpps premiären klockan 03.00 natten till fredag 2 september. Följande avsnitt kommer att släppas kl. 06.00 på fredagsmorgonen, svensk tid.
 
Idag blev det också känt att två avsnitt väntar oss på premiärdagen, så se till att ladda upp med kaffe eller ta sovmorgon från jobbet. Säsongen består av totalt åtta avsnitt, som kommer underhålla oss med storslagen fantasy fram till säsongsfinalen den 14 oktober.
 
 

Var finns "Maktens ringar" att streama?

 
Amazon producerar "Sagan om Ringen: Maktens ringar" som kommer sändas globalt på deras streamingtjänst Prime Video. Nya tittare kan ta del av en gratisperiod på 30 dagar. Därefter kostar ett abonnemang 59 kr/månad.
| 16 augusti 2022 20:00 |