Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

10 mars 2016 | 10:00

Sacha Baron Cohens nästa komedi "The Lesbian" blir musikal

Baserad på fadern som försökte göra sin dotter straight.
Redan år 2012 blev det känt att "Borat"-kungen Sacha Baron Cohen ville göra film av den märkliga historien om en miljardär från Hongkong som med hjälp av en 65 miljoner dollar stor muta (till mannen som lyckades) ville göra sin homosexuella dotter straight. "Klovn"-författarna och skådespelarna Casper Christensen och Frank Hvam blev då inkallade för att skriva manuset till filmen, med Baron Cohen som producent och möjlig skådespelare.

I en ny intervju med JoBlo inför hans senaste komedi, "Grimsby", avslöjar nu Sacha något rätt oväntat om "The Lesbian". Han säger:

- Jag utvecklar en musikal som heter "The Lesbian" just nu, som är baserad på den sanna historien om en miljardär vars dotter berättar att hon ska gifta sig med en kvinna varpå han erbjuder 65 miljoner dollar till den man som kan göra henne straight. Det är en sann historia men vi sätter en liten twist på den.

"The Lesbian" kommer alltså att bli en musikal. Det är i nuläget oklart om "Klovn"-folket fortfarande är med och utvecklar manuset, och det är också inte känt om Baron Cohen själv kommer att spela någon roll i produktionen.

"Grimsby" går just nu att se på bio.
| 10 mars 2016 10:00 |