Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

30 mars 2015 | 16:00

Så ser "Äkta människor" ut i brittisk-amerikanska remaken

Första promon för AMC:s/Channel 4:s version av den svenska hitserien.
Den utländska varianten har, som MovieZine skrivit om förut, fått namnet "Humans" och istället för hubbotar kallas de humanoida tjänstepersonerna för Synths. 

Den korta teasern nedan heter "Upgrade" och det enda du egentligen hinner se är när Gemma Chans Synth Anita, väcks till liv. 

I det svenska originalet spelades samma roll av Lisette Pagler. 


"Humans" utspelar sig i en parallell nutid där Synthar är den senaste grejen. Ett par med problem i sitt äktenskap bestämmer sig för att införskaffa en bättre begagnad Synth i hopp om att denna ska lösa alla deras problem. Men så blir inte fallet...

Oscarsvinnande skådespelaren William Hurt är också med i den åttadelade serien. Han spelar en änkling som behandlar sin Synth Odi (Will Tudor) som en son. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
William Hurt som änklingen George i "Humans".

I andra roller ses bland andra Colin Morgan ("Merlin"), Neil Maskell ("Utopia") och Katherine Parkinson ("The Honourable Woman"). 

Värt att nämnas är att "Humans" produceras av samma gäng som gjort "Utopia", "Broadchurch" och "The Hour"; produktionsbolaget Kudos. "Äkta människor"-skaparen Lars Lundström och producenten Henrik Widman finns med som exekutiva producenter. 

Premiär i sommar. 

Är du nyfiken på den här remaken?
| 30 mars 2015 16:00 |