Spel

Skribent

Viktor Eriksson

5 april 2024 | 21:30

Så många timmar är hajpade actionspelet “Stellar Blade”

Utvecklaren kan komma att lägga till nytt spelläge efter att det släpps.
Hajptåget har börjat ånga på för “Stellar Blade” i samband med spelets väl mottagna demo som släpptes för en vecka sedan. Nu rapporterar Wccftech också att det ser ut som att det sydkoreanska verkets huvudhandling kommer att klocka in på cirka 25 timmars speltid. En minst sagt respektabel längd för den typ av ösigt actionspel som “Stellar Blade” är.
 
I det fall att spelare väljer att dammsuga spelet på innehåll, vad gäller sidouppdrag och samlarföremål, så ska det också kunna vara allt från 30 till 50 timmar långt. När eftertexterna väl rullat kommer spelare också att låsa upp en ny svårighetsgrad som de kan utmana sig själva med.
 
"Stellar Blade" ska däremot inte ha något New Game Plus-läge, men utvecklaren Shift Up har givit ledtrådar om att det kan läggas till efter det att spelet släppts. Det finns inte heller några uppgifter om att “Stellar Blade” har innehåll i spelet som kommer att kräva extra betalningar för att ta del av. Än så länge är det okänt ifall spelet kommer att få något större nedladdningsbart tillägg längre fram. I så fall lär i alla fall det vara en separat kostnad.
 
“Stellar Blade” släpps exklusivt till Playstation 5 den 26 april. Missa inte MovieZines stora recension av spelet som kommer att dyka upp innan dess.
 
 
| 5 april 2024 21:30 |