Film

Skribent

Alexander Dunerfors

1 mars 2013 | 23:30

Så blir "Röjar-Ralf 2"

Regissören Rich Moore bollar stora idéer med John C. Reilly.

Med en originell story i TV-spelens värld har "Röjar-Ralf" inte oväntat blivit en succé för Disney. Filmen ligger för närvarande etta på svenska biotoppen, och har snart tjänat in en halv miljard dollar världen över. Såklart att man funderar på om det finns mer att berätta.

Och vad skulle en potentiell "Röjar-Ralf 2" handla om? Rich Moore och John C. Reilly (rösten bakom Ralf) har några förslag:

- Vi har bland annat pratat om: finns det fler som Ralf? Vad händer om ett till Fixar-Felix-spel kopplas in? Finns det kanske en mer modern Ralf, utvecklad för mobilen? Eller ett fightingspel där alla dessa karaktärer samlas? Tänk om han skulle träffa andra versioner av sig själv, det skapade riktigt intressanta samtal mellan oss, säger Moore till Hypable.

Sedan tidigare vet vi att regissören försöker matcha in både Super Mario och Tron i sin uppföljare. Just nu väntar filmen bara på ett manus, och grönt ljus från Disney. Animationsjätten har annars varit sparsamma med uppföljare på bio - "Röjar-Ralf 2" kunde bli den första sedan 1990.

Vill du se en uppföljare till "Röjar-Ralf"? Kommentera nedan.

| 1 mars 2013 23:30 |