RYKTE

Skribent

Robin Cocks

26 januari 2020 | 21:41

Rykte: "Silent Hill"-serien verkar vara på väg tillbaka med två spel

Enligt ett nytt rykte ska två nya "Silent Hill"-spel vara på gång. Ena spelet ska fungera som en nystart för serien och det andra är ett episodbaserat spel.
Det har gått några år sedan skräckspelet "Silent Hills" lades ner till följd av att spelutvecklarna Konami valde att gå ifrån traditionellt TV-spelsutvecklande och satsa mer på casino-spel. Många spelare har längtat efter att få återvända till den hemsökta staden Silent Hill, och nu verkar det som om vi kommer få göra det (om man ska tro ett nytt rykte).
 
Enligt ett rykte via siten Eurogamer ska det finnas två "Silent Hill"-spel under utveckling. Det ena ska fungera som en slags reboot för hela spelserien medan det andra ska vara ett episodbaserat spel i stil med "The Walking Dead" och "Until Dawn". Dessutom berättar ryktet att spelen eventuellt kan visas upp officiellt i år om vi har tur, men inget är såklart säkert i nuläget.
 
Personligen kan jag inte blir mer taggad då jag anser att "Silent Hill 2" är världens bästa skräckspel och ett av världens bästa spel genom alla tider. Vi får hoppas att detta rykte stämmer och att vi får något officiellt uttalande inom kort från Konami. Du kan se ett uttalande från användaren bakom ryktet på Twitter här nedanför.
 
 
Är "Silent Hill" en serie som du har saknat? Vilket är ditt favoritspel i serien?
| 26 januari 2020 21:41 |