Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

12 oktober 2015 | 21:00

Rykte säger att Hulken kommer medverka i "Thor: Ragnarok"

Hulk smash... in space!
De två första "Thor"-filmerna har mottagits med ljummet intresse från fansen. Inga katastrofer på något sätt, men samtidigt inte alls lika stora succéer som, säg, "Captain America: The Winter Soldier" eller den första "Iron-Man". Filmerna om Hulken behöver vi inte ens snacka om. Den gröne, arge mannen blev populär därute i stugorna först efter att "Avengers" hade erövrat världens vita dukar.

Kanske är det då logiskt att låta de två sorgebarnen hjälpas åt i kommande "Thor: Ragnarok". Sajten JoBlo säger sig ha kommit över exklusiv information som säger att så är fallet, och att storyn i filmen också kommer att inkorporera en mystisk planet, som inte ska vara varken jorden eller Asgard. De hävdar vidare att den här nya planeten ska vara ett sätt för Marvel att introducera tittarna för historien om "Planet Hulk" som finns i serietidningarna.

"Källorna" säger att Mark Ruffalo ska ingå i en ensemble med Chris Hemsworths Thor, Jaimie Alexanders Lady Sif, och Tom Hiddlestons Loki. "Thor: Ragnarok" får premiär den 3:e november år 2017. 
| 12 oktober 2015 21:00 |