Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

13 mars 2023 | 21:10

Jodie Comer ryktas spela huvudrollen i nya "Blade Runner"-serien

Stjärnan från “Killing Eve” ryktas nu ta över i Amazons fortsättning på Ridley Scotts kultfilm från 1982.
Förra året blev det klart att Amazon kommer att producera en fortsättning på “Blade Runner”-sagan tillsammans med originalets regissör, Ridley Scott. Projektet kommer att heta “Blade Runner 2099” och blir en TV-serie.
 
Vi har inte hört mycket sen dess, men nu har GeekTyrant snappat upp att Jodie Comer (“Killing Eve” och “Free Guy”) ryktas ta över huvudrollen i den kommande cyberpunk-serien. Comer och Scott arbetade tidigare ihop i “The Last Duel” och efter det har paret velat arbetat ihop igen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Jodie Comer som iskalla ryska torpeden Villanelle i "Killing Eve".
 
I samband med att “Blade Runner 2099” utannonserades, uttalade sig Vernon Sanders, globalchef för television på Amazon om det kommande projektet:
 
Den ursprungliga “Blade Runner”, regisserad av Ridley Scott, anses vara en av de största och mest inflytelserika science fiction-filmerna genom tiderna, och vi är glada över att presentera Blade Runner 2099 för våra globala Prime Video-kunder.
 
“Blade Runner 2099” produceras av Ridley Scott och tanken är att han även ska regissera flera avsnitt av serien. Manus är skrivet av Silka Luisa (“Halo”-serien), som också är med som exekutiv producent.
 
Är Jodie Comer en värdig ersättare till både Harrison Ford och Ryan Gosling?
| 13 mars 2023 21:10 |