Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 januari 2018 | 00:00

Rykte: Disney planerar att återuppliva "The Mighty Ducks" som tv-serie

Har du länge drömt om att få återse "The Mighty Ducks" som tv-serie - din väntan kan otippat nog snart vara över.
Hockeyklassikern "The Mighty Ducks", med Emilio Estevez från 1992, ska enligt källor till THR vara påväg att återuppstå som tv-serie. Disney har ännu inte kommenterat uppgifterna, då projektet fortfarande ska befinna sig i ett väldigt tidigt skede.
 
Det ska ha varit Steven Brill, som skrev originaltrilogin om hockeyankorna, som tillsammans med originalfilmernas producent Jordan Kerner tog kontakt med ABC Signature Studios (som ägs av Disney) för att dra igång projektet. 
 
 
Det framgår däremot inte om det handlar om någon form av fortsättning av filmerna, där någon av originalskådespelarna kan tänkas komma tillbaka, eller om det är frågan om fullständig reboot. Men med Steven Brill som manusförfattare för serien är projektet i alla fall i goda händer - för de få som nu har gått och väntat på en fortsättning av "The Mighty Ducks"-universumet under alla dessa år det vill säga.
 
Ja, vad ska man säga. Det går visst att göra om vad som helst till tv-serier - men det återstår minst sagt att se vem just den här specifika serien planerar att rikta sig mot. 
 
Har du gått och väntat på att se "The Mighty Ducks" som tv-serie? I så fall, vill jag gärna höra från dig i kommentarerna nedan!
| 23 januari 2018 00:00 |