RYKTE

Skribent

Thomas Linnaeus

14 juni 2023 | 11:01

Rykte: Disney siktar på att släppa “Frost 3” redan om två år

Filmjätten planerar att släppa en animerad film under november 2025 - kan detta vara “Frost 3”?
“Frost 2” blev en av världens mest framgångsrika animerade filmer när den släpptes 2019. Givetvis är en uppföljare på gång och i februari bekräftade Disneys VD Bob Iger planerna för produktionen.
 
Och nu kan vi börja spekulera om när premiären är beräknad. För just nu har Disney satt ett datum för en animerad film utan titel i november 2025, skriver Coming Soon. Ifall detta är “Frost 3” innebär det att filmen släpps sex år efter “Frost 2”, som i sin tur släpptes sex år efter den första filmen.
 
Detta är än så länge spekulationer, och kan mycket väl också vara “Toy Story 5” och uppföljaren till “Zootropolis” - som utannonserades i samma veva.
 
I “Frost 3” förväntas skådespelarna Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, och Jonathan Groff, återvända från de förra filmerna.
 
- Jag, som har noll auktoritet, vill officiellt bekräfta... “Frost 3”, sa Kristen Bell i en intervju på The Tonight Show, innan filmen faktiskt bekräftades.
 
 
Så det låter åtminstone som att Kristen Bell också vill återvända till “Frost”-världen. Efteråt gjorde Idina Menzel, som spelar Elsa, liknande uttalanden och “bekräftade” en fjärde och en femte film i serien. Så många uppföljare får vi kanske inte, men det låter åtminstone som att huvudpersonerna vill göra flera filmer.
 
Hur många “Frost” får vi innan Disney trycker på stopp-knappen?
| 14 juni 2023 11:01 |