Spel

Skribent

Robin Cocks

1 juli 2019 | 10:30

Rykte: "Bully 2" är under utveckling

Enligt nya rykten ska "Bully 2" vara under utveckling och kommer handla om Jimmy Hopkins på College.
Det har varit oväntat tyst kring uppföljaren till Rockstars mobbningsspel "Bully", men nu har nya rykten börjat florera. Enligt en insatt användare på Reddit ska "Bully 2" vara under utveckling och vi ska återigen kunna spela som mobbaren Jimmy Hopkins som denna gång går på college och förpestar andra elevers och lärares liv.
 
Det som skulle tala emot detta rykte är att röstskådespelaren bakom Jimmy Hopkins (Gerry Rosenthal) intervjuades tidigare i år och sa då att han hade älskat att göra ett till "Bully"-spel, men att Rockstar inte har frågat honom om han ville reprisera rollen som Jimmy. Om Gerry bara säger så för att inte avslöja något vet vi inte, men spännande är det.
 
Om ryktet stämmer så har vi en hel del kul att se fram emot i "Bully 2". Kom ihåg dock att ta detta med en nypa salt, eller en hel näve med salt.
 
"Bully" släpptes till Playstation 2 under 2006 (senare till flertalet plattformar) och handlade om Jimmy Hopkins skolgång på internatskolan Bullworth Academy. Man brukar kortfattat beskriva det som ett "GTA" utan dödande och i skolmiljö istället.
 
Vad tror du om detta rykte? Längtar du efter "Bully 2"? 
| 1 juli 2019 10:30 |